fbpx
Insomnie, anxietate, oxigenare creier, vertij, atac de panică, spondiloza cervicală, scolioză, artroza, cifoză, hernie de disc, scleroză multiplă, tendinita, bursita, sciatica, hemipareza spastică, decalcifiere, lupus eritematos sistemic, remodelare corporală, pierderea in greutate, sinuzita, poliartrita, depresie,Insomnie, anxietate, lipsa oxigenării creierului, vertij, atac de panică, spondiloza cervicală, scolioză, artroza, cifoză, hernie de disc, scleroză multiplă, tendinita, bursita, sciatica, hemipareza spastică, decalcifiere, lupus eritematos sistemic, dezinflamarea nervului sciatic, remodelare corporală, pierderea in greutate, și sinuzita, sunt afecțiunile cu care m-am confruntat pana la acest moment, reușind ameliorări dar și nenumărate vindecări.

Masajul terapeutic de relaxare

Cu mii de ani în urmă, civilizațiile străvechi foloseau asocierea dintre masaj, căldură și diferite tipuri de roci ca instrument terapeutic pentru a genera relaxare, echilibrare energetică și curățarea organismului de toxine. Masajul cu pietre vulcanice își are originea în India, unde cu mii de ani în urmă, oamenii călcau în diverse moduri pe rocile vulcanice încălzite de apele termale, la indicațiile unui tămăduitor sau vraci. În cultura terapiilor moderne, această practică a fost preluată și transformată într-un ritual extins de care se poate bucura întregul corp.
Masajul cu pietre vulcanice este o terapie utilizată în spa-urile din întreaga lume încă de la începutul anilor ’90, utilizând efectele binefăcătoare ale apei, pietrelor, miresmelor îmbătătoare ale uleiurilor aromatice și căldura generată de pietrele vulcanice. Terapia cu roci vulcanice calde atinge diferiți centri energetici, sub denumirea de chakre.
Corpul uman are șapte chakre principale, care se găsesc pe linia mediană a corpului uman, de-a lungul coloanei vertebrale și comunică între ele prin canale energetice conectate cu anumite organe și funcții ale corpului, numite meridiane.
Principiul de bază al acestei terapii este reprezentat de activarea meridianelor energetice prin care circulă energia la nivelul întregului organism, precum și activarea chakrelor. În acest fel, energiile stagnante din anumite segmente sunt deblocate, efectul benefic fiind resimțit atât la nivel fizic, cât și mental și emoțional prin redobândirea echilibrului și armoniei întregului organism.
Această formă de termoterapie presupune tehnici de masaj realizate cu pietre încălzite, din bazalt, de origine vulcanică, cu suprafața netedă și diferite mărimi, adaptate zonelor de aplicare, ce au proprietatea de a reține și dispersa căldură la nivelul întregului organism.
Baza pentru un masaj bun cu pietre vulcanice este temperatura corectă a pietrelor. Temperatura ideală nu poate fi determinată, este o chestiune foarte individuală, însă, majoritatea clienților sunt mulțumiți de pietrele încălzite la 55°C.
Beneficiile masajului cu pietre vulcanice:
• Relaxare și reducerea stresului – Masajul cu pietre vulcanice poate ajuta la reducerea tensiunii musculare și la eliberarea endorfinelor, ceea ce poate induce o stare de relaxare profundă și poate ajuta la reducerea stresului și a anxietății.
• Ameliorarea durerilor musculare și articulare – Căldura emanată de pietrele vulcanice poate ajuta la relaxarea mușchilor și la reducerea inflamației și a durerii în articulații.
• Creșterea circulației sanguine – Masajul cu pietre vulcanice poate stimula circulația sanguină și limfatică, ceea ce poate ajuta la eliminarea toxinelor din organism și la furnizarea de nutrienți și oxigen către țesuturile corpului.
• Îmbunătățirea somnului – Masajul cu pietre vulcanice poate ajuta la inducerea somnului și la îmbunătățirea calității acestuia.
• Reducerea durerilor de cap – Masajul cu pietre vulcanice poate ajuta la reducerea tensiunii musculare din zona gâtului și a capului, ceea ce poate ajuta la reducerea durerilor de cap.
• Stimularea sistemului imunitar – Masajul cu pietre vulcanice poate ajuta la stimularea sistemului imunitar și la creșterea capacității de auto-vindecare a organismului.
📲 0770266473
📮 Strada: Vasile Burlă. NR: 10. Sector: 6. București.
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană
Toate reacţiile:

19

Call Now Button